dimecres, 26 d’abril del 2017

EL O LA PROTAGONISTA DE LA SETMANA

Els nens i nenes de primer treballem el protagonista de la setmana.
Cada divendres es fa un sorteig del protagonista de la següent setmana i s’emporta a casa una fitxa d’algunes de les seves dades personals (quin color li agrada, el seu menjar preferit, l’assignatura que li agrada més..) l’emplena i la pinta i el dilluns la porta a la classe. Queda exposada durant la setmana perquè tots els seus companys/es la puguin veure i llegir i conèixer altres coses del seu amic/ga.
Així doncs, aquella setmana tots s’han de fixar amb coses del protagonista perquè el divendres li hauran de dir totes aquelles coses maques que els hi agrada del seu company/a: com és, de les coses que té, de les coses que fa... primer li diran oralment i després li escriuran en un paper de color que el protagonista s’emportarà a casa en forma de llibret.

És una manera més de conèixer els companys/es de classe, trobar adjectius per millorar l’autoestima, tenir més ventall de vocabulari per descriure a persones, poder saber les coses que els meus companys/es els agrada, millorar la cohesió de grup... 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada