dijous, 7 de febrer del 2019

MOLTES GRÀCIES PER TOT, MÍRIAM!

Del 12 al 25 de gener vam tenir a la classe de 2n/3rA una practicant de segon de carrera de la universitat de Girona. Potser molts de vosaltres no sabeu què venia  a fer o quina era la seva missió, la seva feina... doncs us explicarem:

Quan arriben practicants de la universitat, mig absorbits pels llibres, la teoria de Piaget, el nou currículum, les competències bàsiques... aterren a l’escola amb les bases teòriques que els han format a la universitat i amb la finalitat d’observar i posar en pràctica una unitat didàctica sobre algun tema i fer-ne unes quantes sessions.

Heus aquí, com la Míriam, amb la motxilla ben plena de tots aquestes bases teòriques va aterrar a l’escola les Arrels. Amb moltes ganes de posar-ho en pràctica, amb moltes ganes d’aprendre, fer, saber, construir, ajudar, impregnar-se de tot allò que la rodejava... així que, dia a dia, participant i amb la seva bona voluntat, va passar a ser una practicant a quasi una mestra més a la nostra classe. És per això que li estem molt agraïts per tot el que ens ha arribat a ajudar, per la seva paciència, pel seu bon humor de cada dia i per tot allò que ens va ensenyar de les monedes i els bitllets.


ET TROBAREM MOLT A FALTAR MÍRIAM! Et desitgem que tinguis molt bona sort i sobretot que no ens oblidis! No t’oblidarem! Moltes gràcies per tot!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada